Patrick Swayze - Cu faţa spre lumină

marți, 15 septembrie 2009


Istoria a mai intors astazi o pagina. In urma cu 2 ore, marele actor Patrick Swayze a semnat pentru ultima data si a scris "The End".

Dupa ce a atras atentia publicului cu filmul DIRTY DANCING, Patrick Swayze l-a cucerit in GHOST.

Am vazut filmul de mai multe ori, si abia astept sa il mai vad o data. Cei care l-au vazut stiu despre ce vorbesc. Celorlalti, insa, le recomand sa il vada. Este o superba poveste de dragoste (intre el si Demi Moore). Swayze nu trebuia sa joace in acest film. Insa in urma unei intamplari, a citit cateva replici in fata regizorului, si a primit pe loc rolul. Ulterior, in cadrul unui interviu pentru premiile Oscar, acesta a declarat ca si-a dorit enorm rolul, pentru ca a plans de 4 ori consecutiv cand a citit scenariul.

Patrick Swayze s-a nascut in 1952, in Houston. In 1975 s-a casatorit cu Niemi, o eleva a mamei lui. S-au intalnit pentru prima data cand el avea 19 ani iar ea 15.

A mai jucat in filme precum The outsiders, Grandview USA,. Red Down si multe altele. Un succes urias l-a inregistrat si in calitate de muzician, undeva in vara lui 1987. A mai compus si o piesa pentru coloana sonora din Dirty Dancing.

Ultima aparitie in fata camerelor de filmat a fost anul acesta, in productia de televiziune THE BEAST. Episodul pilot a strans in fata telvizoarelor peste 1,3 milioane de telespectatori. Pentru acest rol, Swayze a ales sa intrerupa tratamentul care ii alina durerile. Acesta a motivat ca efectul pastilelor ii scad randamentul pe scena si nu mai interpreteaza rolul la capacitate maxima. A pus actoria mai presus de propria viata...

Filmul vietii lui Patrick Swayze nu are un happy ending. In lupta dura pe care a purtat-o cu cancerul pancreatic, actorul a fost infrant. Avea doar 57 de ani.

Ashton Kutcher, sotul lui Demi Moore a scris mai devreme RIP P SWAYZE si a pus un link catre YouTube, unde se afla un clip cu Swayze ironizandu-se in show-ul "Saturday Night Live".

Va las aici trailer-ul filmului GHOST si piesa care il reprezinta. Este superb! O sa va placa. Cei mai multi dintre voi vor avea o lacrima in ochi la sfarsitul filmului... Exact ca in film, Swayze se indreapta acum spre Lumina....

Trailer GHOST



Soundtrack GHOST - this is for you, Patrick Swayze!
(thank you for showing us what true love is)


Rest In Peace



Patrick Swayze (1957 - 2009)

Labels:

0 comentarii: