Saracie de lux

luni, 5 mai 2008



Sunt obosit. Ieri am mers pe jos vreo 20 km, dupa ce cu 2 zile inainte mersesem vreo 15-16. Si trezitul asta de la ora 6 m-a dat peste cap...eu cel care nu ma trezesc mai devreme de pranz!

In drumul asta lung am trecut si pe la Hotel Rex. Intr-o singura seara parcarea avea masini in valoare de peste 15 milioane de euro. Ati citit bine: 15 m i l i o a n e de e u r o!!! Niciuna nu avea numere internationale de inmatriculare!Toate din Romania! Si se mai zice ca romanii o duc rau! Ce aiureala! Cine-i nebun sa creada ca nivelul Romaniei e mult sub nivelul altor tari europene!
De unde? Potrivit unui raport al Asociatiei Constructorilor Europeni de Autovehicule (ACEA), Romania se afla intre primele 3 tari europene unde piata automobilistica isi dezvolta ramurile cel mai bine! Revenind, oare chiar atat de saraci sunt romanii? De ce se scot in fata oamenii cu un nivel mediu de trai? Pe cine vrem sa impresionam de fapt? Si ce urmarim prin aceasta sensibilizare?

Cum ar zice un preten: SA GANDIM POZITIV!

O sa va vorbesc si despre gandirea pozitiva si o sa va destainui si SECRETUL! Dar asta, desigur, intr-unul din mesajele viitoare!:))

Iar am pierdut azi la Monopoly...

Labels:

0 comentarii: