La 11 ani...

joi, 27 noiembrie 2008

Uitati-va cat de dureros si de emotionant e! Cat de incurajator in acelasi timp!
Cazul acestui copil vine exact in perioada asta...in apropierea sarbatorilor.
Este un copil de 11 ani bolnav de leucemie. Se intorcea de la doctor. Doar ce primise vestea ca mai are doar 2 saptamani de trait. A vazut oameni saraci pe strada. Atunci i-a spus mamei ca mai are o ultima dorinta: sa hraneasca toti acei oameni. Cazul a aparut la televizor, iar localnicii nu au ramas insensibili. S-au mobilizat, au sponsorizat, au adus fiecare de acasa ce a avut si astfel s-au umplut strazile cu oameni care au hranit alti oameni mai saraci decat ei. Iar asta nu numai in orasul sau, ci si in alte orase!
Baiatul s-a stins in bratele mamei lui marti dimineata...




Noi ce faceam la 11 ani? Ne jucam si descopeream usor usor lumea. El ce a facut la 11 ani? A facut un pas ca sa o salveze! Sa o salveze asa cum pe el nimeni nu l-a putut salva...
Cand ati facut ultima data un astfel de gest? Pana la sfarsitul postului luati un om sarac si hraniti-l! Nu ii dati bani! Dati-i ceva cald de mancare! Uitati-va in ochii lui...ganditi-va ca oricare dintre noi poate fi in locul acelui om. Noi, oamenii sanatosi nu avem astfel de initiative ca a copilului de mai sus...De ce?...E trist! NOI suntem tristi!!!

The magic is closer...

Labels:

0 comentarii: