Get rich or dye tryin' !

sâmbătă, 8 noiembrie 2008



A trecut o saptamana de la ultimul post. S-au petrecut multe si in acelasi timp nimic.
Am fost la facultate. Si ce? Puteam foarte bine si sa nu ma duc.
A castigat Obama alegerile. Si ce? Putea sa ia alegerile si McCain.Nu imi influenteaza viata cu nimic.
Am avut o problema la masina. Si ce? Pot sa merg si cu autobuzul.Nu m-a facut mama in masina.
Am slabit doua kilograme. Si ce? Nici nu se simte. Puteam foarte bine sa nu slabesc deloc.

Ganditi-va un pic la ce se intampla in jurul vostru. La ce vi se intampla voua in mod direct. Puneti-va intrebarea SI CE? Sunt lucruri marunte pe care le transformam in evenimente existentiale. La ce bun?

E atat de frig afara. Brusc vad copacii dezbracati. Se strang parca de rusine. Adie intr-o parte si alta vaitandu-se ca au saracit. Iti cersesc cu balansul lor atentia pe strada. Tu nici nu ii observi. Te intrebi, probabil, SI CE? Le cresc alte frunze la anul. Si pe buna dreptate.

Cainii din cartiere sunt din ce in ce mai slabi. Sa fie de la frig? Sau au uitat oamenii sa ii mai hraneasca?

De ce nu ne multumim niciodata cu ce si cat avem? De ce vrem intotdeauna mai mult? Oare e asta un lucru bun? Un lucru rau?...

Oameni buni, nu renuntati niciodata la visul vostru! Orice natura ar avea el, este al vostru si nimeni nu vi-l poate lua! Luptati pentru el!
Chiar daca la sfarsit, exista si posibilitatea sa nu vi se implineasca, macar veti avea uriasa satisfactie interioara ca ati facut ceva! Ca nu ati stat degeaba. Si asta deja va face sa va simtiti impliniti.Impliniti cu voi, cu oamenii din jurul vostru...impliniti cu tot! Pentru ca...universul este limita!

Aut vincere, aut mori!

Labels:

0 comentarii: