Maine

marți, 21 octombrie 2008

Sunt cateva persoane care mi-au reprosat recent ca nu postez mai des pe blog. M-am simtit binisor. Inseamna ca nu scriu degeaba!

Vineri. Valu lui Traian. Un nebun iese cu masina de pe o straduta laturalnica. Franez ca sa evit impactul. In spate, un al doilea autoturism franeaza. Inca putin mai in spate, zaresc o umbra care devine din ce in ce mai mare. Prevad dezastrul.Trag repede centura de siguranta si apas mai tare frana. Nu-mi dezlipesc ochii din oglinda retrovizoare. Umbra se mareste si vad tirul. Se apropie de autoturismul din spatele meu, franeaza puternic si trage maxim dreapta de volan. Il agata totusi pe soferul din spate si il proiecteaza in mine. Eram cu 2 prietene in masina. Speriat, ma adun repede, si trag pe dreapta. La fel si masina din spatele meu, sau ce a mai ramas din ea.Cobor...imaginea oamenilor din masina zdrobita, imagine in care sareau ca papusile din plus in jurul volanului, inca ma mai bantuie. Rasuflu usurat. Desi speriati si cu dureri de umar, oamenii sunt teferi. Masina insa este in proportie de 50-60% avariata. Nu mai lungesc povestea. In final, soferul tirului este gasit vinovat. Dupa ce petrece mai mult timp in biroul politistului de serviciu, "ancheta" se apropie de sfarsit. Imi iau dovada de reparatie si procesul verbal. Ma uit curios la ce pedeapsa a primit.Atentie: pentru doua masini avariate (dintre care una distrusa mai bine de jumatate), 90 de km/h, si pentru punerea in pericol a 5 persoane, tiristul primeste AVERTISMENT! No comment!



Unde voi fi maine?

Labels:

2 comentarii:

  1. Anonim says:

    :)) Pai cine stie de la ce firma era tiristul si a vb patronu cu nenea politist...si uita asa s-a facut cu un advertisment, pai ptr viteza aia in localitate trebuia sa primeasca puncte la greu... sau ca sa numai mearga cu viteza aia data viitoare carnetu trebuia sa-l ia, bine ca ai scapat #.-S ...te cam urmaresc accidentele astea...poate ar trebuii sa gandesti pozitiv :)))). Si revenind la intrebare...cred ca nu o sa ni se scoata coruptia niciodata din sistem.

    D.

  2. Anonim says:

    Pai cam toti sunt corupti...incepand de la conducatorii nostri...care tot ei lupta contra ei...pana la un amarat de vanzator.

    D.