Exista

vineri, 31 octombrie 2008



Exista cineva in viata voastra care conteaza mai mult decat voi. Exista cineva care va face sa vedeti rasaritul soarelui mai frumos decat apusul. O persoana care este prima la care va ganditi cand va treziti dimineata si ultima pe care o aveti in ganduri inainte de culcare, seara. O persoana pentru care VOI - si numai voi - sunteti Cineva!


Exista oameni care inca nu si-au gasit pe cineva pe care sa il tina strans in brate...cineva pe care sa il pretuiasca asa cum nimeni nu ar face-o...o persoana care sa ii faca sa se simta iubiti, unici, fericiti.
Sunt oameni care pot oferi atat de mult, pot fi atat de buni, dar nu au avut norocul sa isi gaseasca pe cineva pe masura inimii lor.


Exista printre voi si cativa care v-ati indragostit de cineva care nici nu va observa. Sau de oameni pentru care sunteti doar simpli prieteni. Va doare cand voi ii absorbiti fiecare cuvant, ii masurati fiecare miscare...cand va doriti sa fie langa voi, sa ii puteti spune ce simtiti, ce ganditi...cand tot ce vreti este sa va vada asa cum sunteti cu adevarat..
Sa nu va ganditi nicio clipa ca daca ei nu va vor inseamna ca nu sunteti destul de buni. Dimpotriva! Ei sunt cei orbi! Ei sunt cei care in final isi vor da seama ca au pierdut. Pentru voi, insa, intotdeauna exista "maine" si tot ceea ce el poate aduce.


Eu?...Eu visez...

Labels:

1 comentarii:

  1. Anonim says:

    Foarte Frumos

    D.